Fehér konyha díszítése 

A fehér konyha egy olyan stílusválasztás, amelyet a Stosa vásárlói egyre jobban értékelnek eleganciája, valamint egyedisége miatt.
Egy fehér konyha berendezése soha nem egyszerű, sok tényezőt figyelembe kell vennünk. Mindenekelőtt azt a berendezési stílust, amelyet a moduláris konyhánknak szeretnénk szentelni.
Modern konyha, vagy klasszikus konyha ? Mindegyik stílusnak megvan a maga kifejezésmódja és berendezési elemei, amelyek többé-kevésbé alkalmasak egymással kombinálva. Lássunk együtt néhány ötletet fehér konyhájának kifinomult, és mindig aktuális dizájnnal történő berendezéséhez

Aliant modell

Fehér konyha stílusötlet

A fehér konyha az elegancia szinonimája. Hideg fénnyel, egyedi és eredeti kialakítású berendezéssel kombinálva modern és kortárs környezetet garantálnak. Az Aliant modell konyhája jó példa erre.  A Petit Granit márvány hatású munkapult valamint hátpanel, a felső szekrények alatti tárolók, és a Fusion páraelszívó igazi dizájnelem a konyhában. Két rendszer az Aliant modellhez: az Evolution System új, és nagyobb modularitású, valamint a Look System rendszer a h 75 modulokkal.

 

A modern fehér konyha

Egy modern fehér konyhát a természetet idéző színek is kísérhetik: a Natural modellt fehértölgy és cseresznyetölgy kombinációja igazán kellemes környezetet teremt, ahol az ember otthon érzi magát. Zöld növények egy fehér konyhával és fa frontokkal kombinálva nagyon népszerű gyakorlat, amely lehetőséget kínál a pihenésre és a szórakozásra a nap folyamán.A fényesség is garantált: a természetes fény visszaverődik a kompozíció fali elemeiben, életet adva egy nagyon világos és pihentető környezetnek.

Fehér tölgy, és cseresznye tölgy frontok.
Natural modell

Matt konyha Absolut white és Modula system
City modell

A City konyha az egyik legelismertebb modell a Stosa vásárlói körében, akik egy modern és konyhát keresnek. A felhasznált anyagoknak és a csomózott tölgy mintázatú frontoknak  köszönhetően ez a modell megőrzi a hagyományos stílust.

Egy hely, ahol mindennap élhetsz, családdal, barátokkal vagy munkával. A City konyha matt Absolute White színben remek környezet teremt ! Ez folyamatosan fejlődő projekt alkalmas mind a modern, mind a klasszikus konyhabútor kedvelőinek.

Fényerő a konyhában

Milyen módon lehet a konyhát megvilágítani? Az igazság az, hogy léteznek természetes és mesterséges módok is. Csak az ízlésünk, illetve néha a környezetünk adottságai teszik lehetővé a legjobb világítási megoldások kiválasztását. Ha fehér a konyha, minden könnyebbé válik.

A fény tükröződik a moduláris konyha fehérjében, és bevilágítja az egész helyiséget, nyugodt helyet teremtve, ahol kellemes az időtöltés. Nagyon népszerű megoldás a felső szekrények belsejében a Faretti 3025 és a Microgeo lámpa, amelyek hideg fényt bocsátanak ki, amely áthalad az üvegpolcokon, megvilágítva az alatta lévő poharakat és edényeket.

Spotlight 3025 és Microgeo lámpa

Fontos, hogy mindig olvassuk el és kövessük a gyártó utasításait.