Cégünk 15 éve foglalkozik konyhák szerelésével. Ezalatt számos tapasztalatra tettünk szert, melynek eredményeképpen az olasz Stosa olasz konyhagyártó cég mellett tettük le voksunkat, figyelembe véve a felhasználóbarát megoldásokat, ár/érték arányt, a garanciát, az elérhető színek, felületek, megoldások sokaságát.

A Stosa a konyhák tervezése, gyártása során Olaszországra jellemző hagyományos folyamatokat és csak minőségi anyagokat használ már 50 éve.

A 100% -ban Made in Italy minősítés ezeknek a választásoknak az eredménye: a klasszikus konyháktól a modern konyhákig minden Stosa modellt teljes egészében Olaszországban terveztek és gyártanak.

A Stosa végső célja a kiválóság. A modellek, az elérhető színek, felületek, belső kiegészítők lehetővé teszik, hogy igazán egyedi teret alakítsunk ki, amelyek maximálisan kiszolgálják felhasználóját.

Olyan terek kialakítása a cél, ahol család, baráti társaság gyűlhet össze és élvezheti az együtt töltött időt és a  közös főzés örömét.

Garancia:

  • Konyháinkra 5 év garanciát vállalunk.

Felmérés:

  • Az igények felmérése után 3D látványtervet és ajánlatot adunk. A megrendelést megelőzően helyszíni felmérést végzünk. Ha a megrendelésre sor kerül, a felmérés ingyenes.

Nézze meg galériáinkat és keressen minket bizalommal.

Kapcsolattartó: Ördög Mariann

Elérhetőség: [email protected]