Klasszikus konyhabútor

Klasszikus konyhabútort szeretne otthonába, akkor a Stosa a megfelelő választás az ön számára.

Termékkínálatunkból a vásárlóink által közkedvelt, Stosa minőségi klasszikus konyhabútor elemeit szeretnénk most kiemelni és bemutatni.
A klasszikus szót itt ne közhelyként értelmezzük, ne a nagymama kredencét jelenítsük meg képzeletünkben, hanem egy funkcionalitásában és megjelenésében is elegáns, időtlen szépséget, mely bútorkompozíció hosszú évek múltával is méltán éke lesz az Ön otthonának. Az olasz konyhák a maximális igénykielégítést célozzák meg, hogy a praktikum és a biztonság mellett biztosítsák az Ön konyhájának minden igényt kielégítő, élményszintű profizmusát.

Konyhabútor az elképzeléstől a kivitelezésig.

A 3D látványtervvel készült klasszikus konyhabútoraink tartalmazzák a ma divatos konyhaszigetet, ami közösségi, baráti és családi összejöveteleken az otthon szíveként teret biztosít a közös és oly értékes együtt töltött időhöz.
A klasszikus konyhabútor következő eleme a konyhasziget kistestvére, a snackpult. Ez is a konyháink kényelmét növeli, akár az előkészítésről, akár egy késő esti borkostolásról, vagy a sebeket gyógyító  -lánya beszélgetésről legyen is szó.
A nagy és nyitott terek szerelmesei ma már nem a nappali valamelyik szegletében helyezik el a konyhát. A konyha visszanyerte eredeti és megkérdőjelezhetetlen státuszát, miszerint a konyha az otthon lelke.
A klasszikus konyhabútor vonalvezetését az eredeti formák jellemzik. A dekorvonalak egyedülálló dizájnt hordoznak, és mindezt mai modern színben és anyagban illeszkedik a térbe. A klasszikus konyhabútort a ma már elmaradhatatlannak számító megoldással, a háztartási gépekkel egybeépítve kérhetik megrendelőink.
Ezen háztartási gépek beépítése és beüzemelése természetesen részfeladata a profi tervező és kivitelező csapatunknak. Ők minden apró részletet figyelembe véve, az első kiállástól az utolsó front ajtókig mindent, az önök igényeit maximálisan szem előtt tartva dolgoznak, és adják át a megálmodott klasszikus konyháját.

A klasszikus konyhabútor kivitelezésénél összhangban a megrendelővel.

Fontos a szoros együttműködés a megrendelő és a tervezőcsapat között. Cégünk méltán büszke a végletekig precíz 3D szoftver látványtervező programjára, amely teljes mértékben képes kihasználni a tér adta lehetőségeket, és a megrendelő vizualitását célozva könnyebbé és kézzelfoghatóbbá teszi a klasszikus konyha elhelyezését, a térben. A pult magasságát, a front színárnyalatait, a rakodótér adta lehetőségek tagolását, az első léctől a legutolsó fogantyúkig minden mozzanatot együtt tervezhet dizájner csapatunkkal. Így adunk lehetőséget, hogy a megrendelt klasszikus konyhabútor az Ön egyedi igényei, és a cégünk által garantált minőségben készülhessen el. Inspirálódásként kérjük, tekintsék meg weboldalunk klasszikus konyhabútor aloldalát, ahol a már elkészült termékeinket mutatjuk be. Egy kép annyit ér, mint ezer szó, de ha számszerűsíteni szeretnénk a nálunk fellelhető lehetőségeket, akkor választhat több mint 30 modell, 1000 féle felület közül, 500 ajtószín lehetősége adott, megtekinthet 5 nyitórendszer típust számtalan változatban, végezetül 100000 lehetséges kombináció közül választhat. Most, hogy a nagy számok törvénye alapján garantáltan megnehezítettük a döntést, kérjük, keressen minket bizalommal! Hozzuk meg a döntést együtt!