Modern Konyhabútor

Olasz minőség, modern konyhabútor?

Egyedi 3 D tervező programunknak köszönhetően három tervezési rendszer közül választhat:

  • Evolution system
  • Look system
  • Classic glam

Az önnek megfelelő modern konyhabútor kiválasztásában cégünk, az Olasz Konyabútor  Kft. készséggel áll megrendelőink szolgálatára. Ha eldőlt a kiválasztás során, hogy az ön ízlésvilágához a modern konyhabútor áll a legközelebb, akkor a tervezés, kivitelezés kettősében sokévnyi tapasztalatunkkal szívesen elkísérjük a megvalósulás pillanatáig.
A modern konyha legtöbbünk előtt egy minimalista, letisztult, szinte mindig érintetlennek tűnő konyha képe jelenik meg. Pedig, valójában a mai rohanó világban, idő szűkével küzdve mindannyiunk nagy álma, egy minden elemében játszi könnyedséggel használható, professzionális, és jól működő modern konyhabútor, a hozzá tartozó gépesítéssel.
Esetünkben, ha a tervezés fázisánál járunk, akkor jó eséllyel Önök már túljutottak az életük alapjait szolgáló iskolai évein, a kollégiumi konyhaimitációkon, ahol még elégségesnek bizonyult egy elektromos tűzhely az asztalon ahhoz, hogy túléljük a mindennapokat.
Már megérve, büszke otthontulajdonosként itt az ideje kialakítani a lakásunk, házunk központi helyiségét a konyhát.

Modern konyhabútor kényelemmel és stílussal kombinálva.

A termékkínálatunkban megtalálhatók a klasszikus konyhabútorok, a modern konyhabútorok, és a kettő ötvözete, a Contemporary, azaz városi stílusú konyhabútor.
A döntés a stílusok között nyilván nem könnyű. Ennek megkönnyítése céljából ajánljuk, hogy látogasson el galériánkba, ahol ötleteket meríthet a már elkészült és átadott konyhabútorainkból. Nézzük, milyen kritériumoknak kell, hogy megfeleljen ma egy modern konyhabútor. Praktikusság és dizájn. A kényelmi feltételek alaptörvénye a négyes számon alapul. Ez áll a tárolásból, az előkészítésből, az elkészítésből és a tálalásból. Mindez akkor megfelelő, ha ezek kézközelben vannak, tisztán, elérhetően és átláthatóan. Nagyon bosszantó tud lenni egy-egy kipotyogó lábas, vagy az elérhetetlen polcon rejtőző konyhai mérleg vadászata az étel elkészítése közben. A konyhai sérülésekről nem is beszélve.
Konyhabútorainkat okleveles és tapasztalt szakembereink készítik. Itt emelnénk ki azt, hogy az olasz gyártó Stosa Magyarországi képviseleteként bútoraink az ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer szerint készülnek. 100% Olasz termelési, fejlesztési és gyártási minőséget garantálunk partnereink részére.

Modern Olasz konyhabútorok és a gépesítés.

Modern konyhabútor elemeinket, a gépesítés szempontjából a piacon felelhetők közül bármelyikkel kivitelezzük az Önök számára.
A praktikum után következhet a modern konyha ismérve, a stílus.
Itt kap szerepet a már említett, kínálatunkból választható 1000 féle felület, az 500 féle ajtószín, 30 féle konyhai modellünk.
Ez persze megnehezíti, hogy tartsuk magunkat az eredeti elképzeléshez, hiszen a fantáziánk enged a színek csábításának, elábrándozunk a konyhasziget, a pult kialakításán…
Ahhoz, hogy ne vesszen el a lehetőségek végtelenjében, felajánljuk csapatunk tervező programját, szakembereink profi szaktudását. Hiszen nem akármit készítünk, az otthon központi helyiségét tesszük az Ön igényeinek megfelelővé.
A Stosa szakemberei a világszerte több mint 1250 üzletben vannak jelen. Cégünk, az Olasz Konyhabútor Kft. partnercégeként vállalja a név kötelezettségeit, de emellett tovább bővítettük a szolgáltatásainkat, és hozzá tettük a saját, konyhabútor gyártás területén szerzett sokévnyi tapasztalatunkat.