Minőségi konyhabútor

Olasz minőségi konyhabútor egyedi, személyre szabott, ami önről szól.  

Innovatív tervező és kivitelező csapatunknak köszönhetően az Olasz Konyhabútor Design Kft. által készített konyhabútor magas fokon képviseli mindazt, amit a mai világban úgy nevezünk, hogy minőségi konyhabútor.
Egészen az ötletelés első pillanatától, a látványtervek kialakításakor garantáljuk ügyfeleinknek, hogy az elkészült és beépített konyhabútoraink hosszú távú elégedettséget nyújtanak. A lehető legjobb minőséget biztosítjuk számukra.
Amennyiben nem a multik tömeggyártott termékeit, ha nem egyedi stílusos és személyre szabott konyát szeretne, akkor ismerjék meg széles választékunkat a már elkészült és átadott referencia munkáinkból. Ihletet meríthetnek, ötletelhetnek az ott látottak alapján.
Amennyiben tőlünk rendelik meg az olasz technológiával elkészített minőségi konyhabútorukat, úgy biztosak lehetnek benne, hogy az elképzeléseik maradéktalanul teljesítésre kerülnek.
Több tízéves szakmai tapasztalatunkkal nemcsak a vizuális, térbeli, és praktikus berendezés tervezésben, hanem az egyéb, akár önök az által esetleg nem ismert kivitelezési technológiáinkkal is segítjük álomkonyhájuk megvalósulását.

Egy minőségi konyhabútor építés lépései az ügyfél igényei szerint.

Nézzünk néhány fontos tervezési szempontot, amik lényegesek lehetnek, hogy a megrendelt termék, valóban minőségi konyhabútor lehessen:

  • Pontos méretezés. A helyszíni felméréskor tervezőcsapatunk minden adatot pontosan rögzít. Kiállások, az elektronika, a vizesblokkok pontos és biztonságos illeszkedése.
  • A belmagasság és a megrendelő kényelmét és esztétikai szempontokat figyelembe vételével beállított pultmagasság, a lebegő polcok és szekrények biztonságos és méretpontos rögzítése. Ez természetesen követ egy standard méretezést, de a megrendelő igényei felülírhatják ezt az egyedi, minőségi konyhabútor érdekében.
  • Jobb, vagy balkezes nyílászárók beépítése, csapódás mentes ajtófékek beszerelése. Teljes vízzáró rendszer biztosítása, a magas minőségű konyhabútor, ami tartalmazza a gépek beépítését. A gépek bekötését viszont szakemberekkel ajánljuk.
  • A konyhaszigetek felépítése, és az egyéb megrendelt extra, és akár egyedi plusz térhasznosító bútor kiegészítőink beépítése…

Természetesen ez a felsorolás teljesség igénye nélkül készült. A folyamat teljes részletezését itt most nem írnánk le, a személyes találkozás alkalmával erre több lehetőség nyílik.
Bemutatótermünkben szeretettel és nagy  érdeklődő ügyfelünket, a találkozó előtt telefonos időpont egyeztetés szükséges.
Jöjjön el, és tapasztalja meg azt a magas szintű hozzáértést, amivel már több visszatérő ügyfelünk bizalmát elnyertük.
Jöjjön el hozzánk, hogy a saját szemével láthassa munkáinkat, hogy végig simíthassa a leendő konyhapultját, szabadon tesztelje a nyílászáróinkat.
És miután mindent megtapasztalt, ossza meg velünk az álmait, mondja el, hogy milyennek képzeli el az Ön Stosa konyháját, hogy mi megvalósíthassuk, és Önt új, elégedett ügyfélként köszönthessük.

Bemutatótermünk: 1122 Budapest, Maros u. 12.

Tel:+36205518305 / Külső felmérések és munkák miatt minden esetben szükséges az előzetes időpont egyeztetés.

Várjuk megtisztelő hívásukat, üdvözlettel:
Stosa magyarországi képviselete.

FONTOS! időpont egyeztetése, mert sokszor kinti helyszinen vagyunk és a kollégák csak minimálisan tudnak segíteni, mert más a szakterületük.