Egyedi konyha készítése

Egyedi konyha készítése korántsem egyszerű feladat. Számos tényező befolyásolja a rendelkezésre álló költségvetést, és a konyha tervezésének stresszét, amelyről az évek során oly sokat álmodtunk: készülékek, burkolatok, víz- és elektromos rendszerek, az ablakok helyzete.

Amikor úgy döntünk, hogy felújítjuk konyhánkat, egy újat és személyre szabottat hozunk létre, sok változót kell figyelembe vennünk. Ebben a cikkben igyekszünk ötleteket adni egy egyedi konyha elkészítéséhez !

Egyedi konyha és nyitott tér

Ha van szabad tér, nehéz döntés elé állítunk: kihasználjuk a nagy teret, hogy dinamikus, nyitott és összefüggő környezetet teremtsünk a bútoroknak köszönhetően, vagy bútorokkal osztjuk szét a két helyiséget, hogy szétválasszuk őket?

Az igazság az, hogy ez attól függ, hogy mit akarunk, de a legtöbb esetben a nyitott terű környezet kiválóan alkalmas egyedi konyhák kialakítására, amelyek egy szigetet, vagy egy nagy konyhaasztal számára több helyet is tartalmaznak.

Lényeges, és sokrétű geometriai vonalak a konyhát minden szögében tetszetősen kiemelik. Ideális kompozíció azok számára, akiknek megvan a maga bizonyossága, a gránit, mint a Piasentina kő, de nem zár ki más lehetőségeket sem, mint például a világos és sötét kombinációk variálását.

Az Alevé konyha, amely tiszteletben tartja a tereket.

Egyedi nyitott konyha – Alevé modell

Egyedi konyha szigettel: Newport modell

Használjuk ki a szabad tereket

Ha nagyobb a szabad hely, akkor például a Stosa Newport konyhája jó ötleteket kínál. Központi sziget fém szerkezettel, fém lábbal és Lava lakk keretes ajtóval. Alba White Ash keretes ajtós alapegységek. Dekton Danae munkalap. Fali egységek sima Lava lakkozott ajtóval teszik modernebbé a kialakítást.

A Newport konyha egy jellegzetes formájú, könnyed keretes ajtóvalfronttal, erős esztétikai hatással modern és nagyvárosi környezetbe helyezi ezt a modellt. Fontos jellemzést ad az alap- és oszlopszekrények közé beilleszthető vastag függőleges oldalak alkalmazása, a terek és a kompozíció ritmusának modulálása, vagy a nyitott portálok kialakítása, amelyek lényegi és letisztult kialakítású elemekkel alakíthatók ki. A munkalapok Stosa felületeinek széles választéka, amelyek mindegyike tökéletesen kombinálható, biztosítja a Newport dizájn kifinomult és ízléses végeredményét, amely megfelel az igényes közönségnek.

Számos lehetőség kínálkozik arra, hogy eldöntsük, hogyan rendezzük el a konyhát , és a Stosa egyedi megoldásainak segítségével ezek valóban végtelenek: az Infinity konyha valójában a teljesen testreszabható Combo Line elemek mellett olyan nyitott polcos megoldásokat kínál, mellyekkel mindenki egyedivé varázsolhatja modern konyháját. Ideális további nyitott terekhez és ipari „indusztriális” hatás biztosításához a modern stílusú konyhában.

Az Infinity modellen testreszabott Combo Line elem

Szabja testre az alapokat a konyhában

A Stosa sarokszekrényeivel egy praktikus és funkcionális konyha alakítható ki ! Egy sarokkonyhába tervezhetünk kihúzható kosarakat, 4 kosárral melyek könnyen mozdíthatóak, nagy teherbírással rendelkeznek lehetővé téve, hogy kihasználjuk az összes rendelkezésre álló helyet.

Ugyanakkor a készülékek kiválasztására is nagy hangsúlyt kell fektetnünk, melyeknek nem csak a dizájn szempontjából kell megfelelniük. Fontos, hogy a funkciókat, lehetőséget ismerve, felhasználási, főzési, sütési szokásainkhoz igazodva a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák, megkönnyítve ezáltal a mindennapjainkat.

Kollégáink kiválló termékismerettel állnak rendelkezésre a gépek kiválasztásánál is.

Sarokalap fiókokkal és kihúzható kosarakkal a Metropolis modelleken

Az Infinity modell két kosárral ellátott alapja mosogatógépekhez

Kamraszekrények a konyhában az optimális helykihasználás érdekében

Egyedi konyha kialakításánál figyelembe kell venni a kihúzható elemek beillesztésének lehetőségét is, amelyek lehetővé teszik a rendelkezésre álló többletterület kihasználását. Valójában a kamraszekrények  lehetővé teszik az extra helykihasználást.

Nézzük meg, hogy például a Stosa által kínált kialakítások hogyan garantálhatjá az igazán praktikus használhatóságot, és egyben eredeti dizájnt.

A leírtakon kívül természetesen számtalan megoldást kínál a Stosa az igazán egyedi és praktikus konyha kialakításához. Jöjjön el bemutatótermünkbe, ahol megismerheti a lehetőségeket.

Kérje kollégáink segítségét a tervezésben.

Levehető fém vagy üveghuzal élek

Kivehető 1 kosár és 2 belső fiók a Natural modellen

Személyre szabott fiókoldal, csomózott tölgy és fehér színben